Alaka
Reacties van ouders en  (oud-)leerlingen 4 juni 2011 Na veel twijfel toch maar de weg gekozen voor bijles. mijn dochter is 9 en bijles werd door school afgeraden. Waar doe je goed aan? Je wilt dat je kind weer met plezier naar school gaat, misschien zet ze haar hakken wel meer in het zand. Toch bijles genomen EN WAT ZIJN WIJ BLIJ! Het doel was eerst een succes proberen te halen bij de eerste toets om het zelfvertrouwen te versterken. Daarna bijspijkeren op de onderdelen waar het mis gaat. Na 6 weken de eerste toets en van een Matig naar een Ruim Voldoende! Ook qua karakter een heel ander kind, ze gelooft weer in zichzelf. Inmiddels rekentest gedaan, lek is nu boven. Nu 15 weken hard werken (rekensprint) en ik zie nu al verbetering. maar nog belangrijker, met mijn dochter zelf gaat het een stuk beter! D. 8 februari 2011 Onze zoon T. heeft nu 2 toetstrainingsdagen achter de rug en dat is aan zijn wiskunde cijfer zeker te merken. In 4 Havo had hij alleen onvoldoendes, nu was zijn laatste toetscijfer voor wiskunde een 7,7. Volgens mevr. Boels heeft hij zeker aanleg voor wiskunde, maar pas na de toetsdagen komt het er echt uit. Voor de volgende toetsweek gaat hij weer een dag na Alaka en nog een keer voor het examen. Tom heeft weer lol in wiskunde en ziet zijn wiskunde examen weer zitten. Alle lof voor mevr. Boels. M.
Remedial Teaching Autisme, dyslexie, dyscalculie, doofheid en concentratieproblemen Alaka heeft verschillende leerlingen en studenten begeleid die een extra uitdaging in het leven hebben meegekregen. Het gaat om zaken als: dyslexie dyscalculie slechthorend- of doofheid een stoornis in het autistisch spectrum concentratieproblemen Leerlingen met een extra uitdaging zijn bij Alaka van harte welkom. Samen met onze gespecialiseerde docenten gaan we de uitdaging aan. Voor hen is Remedial Teaching (of privéles) in de regel het meest geschikt. Jonge kinderen vanaf groep 3 (circa 5 à 6 jaar), middelbare scholieren en studenten van MBO, HBO en universitair onderwijs kunnen hiervoor bij Alaka terecht. Voor jonge leerlingen zijn de lessen bij aanvang eenmaal per week en duren een half uur tot maximaal 3 kwartier. Middelbare scholieren krijgen bij aanvang een uur per week bijles, op verzoek kan dit ook langer duren. Studenten starten vaak met meerdere uren per week. Zodra het gemiddelde cijfer voor rekenen of wiskunde voldoende is, is doorgaans minder tijd nodig. Middelbare scholieren stappen dan meestal over naar de groepslessen. De privélessen zijn zoveel mogelijk op een vaste tijd. Neem contact met ons op voor de exacte mogelijkheden.
SOM
+
:
cos(ß)
(1-x)
=
f(x)
1
7
delen
-
5
11
+
Contact Contact Contact Contact
Professionals in rekenen en wiskunde
tel: 06 -   543 77 969                                                                                                                       e-mail: info@alaka.nl
Rooster en prijzen Rooster en prijzen Rooster en prijzen Rooster en prijzen